Slovenija > Črna kronika
1451 ogledov

Policija išče voznika sivega poškodovanega vozila

Prometna nesreča
1/2
PU Kranj
Ste videli voznika, ki je ogrozil več udeležencev v prometu?

Kranjski policisti so včeraj pozno zvečer obravnavali voznika, ki je z nevarno vožnjo pod vplivom alkohola (1,22 mg/l) v Stražišču in na glavni cesti pri Orehku povzročil dve prometni nesreči, s svojo vožnjo pa je močno ogrožal tudi ostale udeležence v prometu.

"Gre za voznika sivega osebnega avtomobila Fiat punto, kranjskih registrskih oznak," razlaga Bojan Kos s PU Kranj. "Policisti njegovo vožnjo obravnavajo kot kaznivo dejanje in prosijo udeležence, ki so se srečali z njim in jih je voznik kakorkoli ogrozil, da se javijo na interventno številko 113."

Prometna nesreča | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Policisti iščejo tudi neznanega voznika, ki je okoli 22.30 vozil iz smeri Medvod proti Kranju in se je pri šoli B&B na Orehku trčenju s tem voznikom v zadnjem trenutku uspel rešiti z vožnjo mimo njega po nasprotnem smernem vozišču. "Brez tega manevra bi s pijanom voznikom silovito čelno trčil," še razlaga Bojan Kos. "Tega voznika  obravnavamo kot morebitno pričo in naj se prosimo javi policiji."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • tomi67 11:13 04.junij 2019.

    Koga zdaj iščejo? Voznika tega sivega Punta, ali onega, ki se mu je izognil, ali kar oba? Če so tega modela imeli v postopku, kako so ga pa potem izgubili? In če ga niso imeli v postopku (če je že ...prikaži več prej ušel), kako pa potem vedo, koliko alkota je imel v krvi? Če sploh. Sicer pa imajo avto, registrsko oznako in lahko najdejo lastnika, pa jim naj pojasni. Čisto nerazumljiv oziroma nelogičen članek.