"Policija nas zastrašuje"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ovadbo razumejo kot policijsko zastraševanje in ogrožanje svobode govora.
Oglej si celoten članek

Zbor za republiko je napovedal novinarsko konferenco z naslovom Policijsko zastraševanje članov Zbora za republiko. Sklical jo je, potem ko je v javnost prišla vest, da je protikorupcijska komisija, ki jo vodi Goran Klemenčič, zaradi suma storitve kaznivega dejanja žaljive obdolžitve, storjenega proti državnemu organu, ovadila Franca Cukjatija in domnevno še nekatere druge člane Zbora.

Na novinarski konferenci bodo poleg Cukjatija spregovorili Bernard Brščič, Vasko Simoniti in Boštjan M. Turk. Brščič je včeraj dejal, da še ne ve, ali je med ovadenimi tudi on. Je pa dejal, da v prihodnjih dneh pričakuje povabilo policije na razgovor. Slednjega je že dobil predsednik Zbora Lovro Šturm.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:08 24. September 2013.

    BRAVO BRŠČIČ - temu ČELAVEMU Klemenčiču je potrebno pokazati kje mu je mesto !! Ali je že pojasnil odkod mu …

  • 12:22 24. September 2013.

    Ubogi Bernard, strah te je od policije,pa ce starega Cukljatija preganjkajo, kako jih ni sram???

  • 11:29 24. September 2013.

    Zbor za republiko = FVC!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.