Slovenija
106 ogledov

"Policija nas zastrašuje"

Bernard Brščič Saša Despot
Ovadbo razumejo kot policijsko zastraševanje in ogrožanje svobode govora.

Zbor za republiko je napovedal novinarsko konferenco z naslovom Policijsko zastraševanje članov Zbora za republiko. Sklical jo je, potem ko je v javnost prišla vest, da je protikorupcijska komisija, ki jo vodi Goran Klemenčič, zaradi suma storitve kaznivega dejanja žaljive obdolžitve, storjenega proti državnemu organu, ovadila Franca Cukjatija in domnevno še nekatere druge člane Zbora.

Na novinarski konferenci bodo poleg Cukjatija spregovorili Bernard Brščič, Vasko Simoniti in Boštjan M. Turk. Brščič je včeraj dejal, da še ne ve, ali je med ovadenimi tudi on. Je pa dejal, da v prihodnjih dneh pričakuje povabilo policije na razgovor. Slednjega je že dobil predsednik Zbora Lovro Šturm.

Komentarjev 5
  • mrki 13:08 24.september 2013.

    BRAVO BRŠČIČ - temu ČELAVEMU Klemenčiču je potrebno pokazati kje mu je mesto !! Ali je že pojasnil odkod mu denar za nakup hiše ? Ali je že pojasnil kako bo vrnil 190.000 EUR ( Kresalka pa tudi 190.000 EUR ...prikaži večR ) škode , ki jo je kot SKRBNIK pogodbe ( po besedah Boruta Pahorja ) zakrivil pri najemu NPU-ja !!! in ali je že pojasnil KORUPTIVNO zaposlitev PRAPROTNIKA - ki NI IZPOLNJEVAL pogojev za zaposlitev!?

  • dragec 12:22 24.september 2013.

    Ubogi Bernard, strah te je od policije,pa ce starega Cukljatija preganjkajo, kako jih ni sram???

  • titty 11:29 24.september 2013.

    Zbor za republiko = FVC!