Policija priprla žrtvinega brata

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
V Beogradu odmeva smrt 16-letnega fanta, ki so ga pokosili streli na šolskem dvorišču. Policija aretirala tri mladeniče, med drugim žrtvinega brata.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek nekaj pred 22. uro so na šolskem dvorišču v Kaluđerici v Beogradu streli zadeli 16-letnega fanta, ki je za posledicami strelov umrl v beograjskem kliničnem centru.

Sprva so domnevali – tako so izpovedale priče –, da naj bi streli prišli iz mimoidočega avtomobila; policija pa s preiskavo odkriva drugačno zgodbo, v katero naj bi bili vpleteni pokojnikovi prijatelji. Aretirali so tri fante, med drugim žrtvinega 20-letnega brata. Priprli so jih zaradi suma, da so sodelovali v tragediji in da ne bi vplivali na preiskavo.

Nihče od priprtih fantov ni priznal, da je streljal. Policija še preiskuje okoliščine, ena od domnev je tudi, da 16-letnik ni bil ubit namerno. Pištolo, iz katere so prišli smrtonosni streli, so policisti že našli.

Kot piše beograjski portal Blic, je v ambulanto poškodovanega sina pripeljal oče. Ponavljal je, da ne ve, kaj se je zgodilo, da je fant s prijatelji odšel na sprehod. "Nikomur se ni zameril, bil je miren učenec," je ponavljal oče. Tragedija se je zgodila le 300 metrov od njihovega doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.