Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Policija priprla žrtvinega brata

Pištola Shutterstock Fotografija je simbolična.
V Beogradu odmeva smrt 16-letnega fanta, ki so ga pokosili streli na šolskem dvorišču. Policija aretirala tri mladeniče, med drugim žrtvinega brata.

V ponedeljek nekaj pred 22. uro so na šolskem dvorišču v Kaluđerici v Beogradu streli zadeli 16-letnega fanta, ki je za posledicami strelov umrl v beograjskem kliničnem centru.

Sprva so domnevali – tako so izpovedale priče –, da naj bi streli prišli iz mimoidočega avtomobila; policija pa s preiskavo odkriva drugačno zgodbo, v katero naj bi bili vpleteni pokojnikovi prijatelji. Aretirali so tri fante, med drugim žrtvinega 20-letnega brata. Priprli so jih zaradi suma, da so sodelovali v tragediji in da ne bi vplivali na preiskavo.

Nihče od priprtih fantov ni priznal, da je streljal. Policija še preiskuje okoliščine, ena od domnev je tudi, da 16-letnik ni bil ubit namerno. Pištolo, iz katere so prišli smrtonosni streli, so policisti že našli.

Kot piše beograjski portal Blic, je v ambulanto poškodovanega sina pripeljal oče. Ponavljal je, da ne ve, kaj se je zgodilo, da je fant s prijatelji odšel na sprehod. "Nikomur se ni zameril, bil je miren učenec," je ponavljal oče. Tragedija se je zgodila le 300 metrov od njihovega doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.