Policija prosi za pomoč

Policija naproša vse, ki imate informacije o hudi prometni nesreči na glavni cesti Litija-Zagorje, da pokličejo na eno izmed telefonskih številk policije.
Oglej si celoten članek

V petek, nekaj minut pred 15. uro, se je na glavni cesti Litija-Zagorje zgodila prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje. Policisti so ugotovili, da je 28-letni voznik osebnega vozila znamke golf vozil iz smeri Litije proti Zagorju. Med vožnjo je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na levo stran vozišča, kjer je najprej trčil v varnostno ograjo, nato pa s prednjim delom v nasproti vozeče tovorno vozilo znamke mercedes, ki ga je vozil 31-letni voznik. Zaradi posledic silovitega trčenja so v prometni nesreči umrli voznik osebnega vozila ter njegova 33- in 47-letna sopotnika. 45-letni sopotnik pa je bil huje poškodovan.

"Policija naproša vse, ki so bili ali priča prometne nesreče ali so pomagali pri reševanju in nudenju pomoči udeležencem (pred prihodom policije - še zlasti voznik BMW registrskih oznak Nemčije), da pokličejo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko : 015838820,“ piše v sporočilu za javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:48 9. December 2012.

    Kaj vam ni jasno? Cesta v kanjonu in ovinki , eni suhi , eni mokri, eni pa ledeni, pač ene …

  • 16:18 9. December 2012.

    youtube .com/ watch ?v=3tUNW_CSWJw

  • 16:17 9. December 2012.

    youtube .com/ watch ?v=3tUNW_CSWJw

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.