Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Policija prosi za pomoč

Policija naproša vse, ki imate informacije o hudi prometni nesreči na glavni cesti Litija-Zagorje, da pokličejo na eno izmed telefonskih številk policije.

V petek, nekaj minut pred 15. uro, se je na glavni cesti Litija-Zagorje zgodila prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje. Policisti so ugotovili, da je 28-letni voznik osebnega vozila znamke golf vozil iz smeri Litije proti Zagorju. Med vožnjo je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na levo stran vozišča, kjer je najprej trčil v varnostno ograjo, nato pa s prednjim delom v nasproti vozeče tovorno vozilo znamke mercedes, ki ga je vozil 31-letni voznik. Zaradi posledic silovitega trčenja so v prometni nesreči umrli voznik osebnega vozila ter njegova 33- in 47-letna sopotnika. 45-letni sopotnik pa je bil huje poškodovan.

"Policija naproša vse, ki so bili ali priča prometne nesreče ali so pomagali pri reševanju in nudenju pomoči udeležencem (pred prihodom policije - še zlasti voznik BMW registrskih oznak Nemčije), da pokličejo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko : 015838820,“ piše v sporočilu za javnost.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 16:48 09.december 2012.

    Kaj vam ni jasno? Cesta v kanjonu in ovinki , eni suhi , eni mokri, eni pa ledeni, pač ene doseže sonce , druge pa ne. Če bi pa obstajal očevidec , se pravi voznik za njimi , bi bil ...prikaži večil pa tudi sam udeležen , kajti ne bi mogel ustaviti na poledeneli cesti . Tam pločnika ni , ni pešcev, ni očevidcev !

  • allstarr111 16:18 09.december 2012.

    youtube .com/ watch ?v=3tUNW_CSWJw

  • allstarr111 16:17 09.december 2012.

    youtube .com/ watch ?v=3tUNW_CSWJw