Policija prosi za pomoč

Ljubljanska policija preiskuje prometno nesrečo, do katere je prišlo prejšnji četrtek. Voznik je zbil peško in pobegnil.
Oglej si celoten članek

Peška je v četrtek okrog 14.45 prečkala vozišče Kajuhove ulice iz smeri Miklavčičeve ulice proti ulici Ob sotočju. V tistem trenutku je pripeljal mimo neznani voznik z osebnim avtomobilom svetle barve. Peški ni omogočil, da bi varno prečkala vozišče, čeprav je že stala na prehodu za pešce.

S sprednjim levim delom je trčil vanjo, da je padla po tleh. Voznik se po trku ni ustavil, pač pa je vožnjo nadaljeval. Policija ga še ni uspela izslediti, zato naproša vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da o tem obvestijo Postajo prometne policije Ljubljana na tel. 01/583-88-20 ali pa pokličejo na interventno številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Z levim robom..se prav je bil voznik nepozorn in ni reagiral na peško ko je šla ta čez. Na izpitu …

  • 11:17 4. Februar 2015.

    Novinarji so zgleda polpismeni.

  • 11:01 4. Februar 2015.

    Je že stala na robu prehoda , se pravi namen je prečkanje in obvezno zaustavljanje avta. <br />Samo zadel jo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.