Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Policija prosi za pomoč

Ljubljanska policija preiskuje prometno nesrečo, do katere je prišlo prejšnji četrtek. Voznik je zbil peško in pobegnil.

Peška je v četrtek okrog 14.45 prečkala vozišče Kajuhove ulice iz smeri Miklavčičeve ulice proti ulici Ob sotočju. V tistem trenutku je pripeljal mimo neznani voznik z osebnim avtomobilom svetle barve. Peški ni omogočil, da bi varno prečkala vozišče, čeprav je že stala na prehodu za pešce.

S sprednjim levim delom je trčil vanjo, da je padla po tleh. Voznik se po trku ni ustavil, pač pa je vožnjo nadaljeval. Policija ga še ni uspela izslediti, zato naproša vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da o tem obvestijo Postajo prometne policije Ljubljana na tel. 01/583-88-20 ali pa pokličejo na interventno številko 113.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:55 04.februar 2015.

    Z levim robom..se prav je bil voznik nepozorn in ni reagiral na peško ko je šla ta čez. Na izpitu te pa vržejo že če en stoji pred prehodom oziroma že milimeter na prehodu za pešce, če se ne ustavš. ...prikaži več. Pešci imajo prednost ...to mislm da je osnova za vsakega voznika.

  • Papaja Popi 11:17 04.februar 2015.

    Novinarji so zgleda polpismeni.

  • Žurnalček 11:01 04.februar 2015.

    Je že stala na robu prehoda , se pravi namen je prečkanje in obvezno zaustavljanje avta. Samo zadel jo je z LEVIM delom , se pravi , da je bila peška že na sredinskem delu prehoda in podatek , ...prikaži več da je že stala na robu - dala vedeti da želi prečkati - sploh ni važen