Policija razkrila podrobnosti umora v Kobjeglavi

Foto: Profimedia
Policisti so razkrili podrobnosti umora 57-letnega moškega v Kobjeglavi.
Oglej si celoten članek

V začetku aprila so policisti PU Koper v stanovanjski hiši v Kobjeglavi na Krasu našli mrtvega moškega. Ob prihodu na kraj dogodka so ugotovili, da je 57-letni moški umrl nasilne smrti. Moški je umrl zaradi vbodnih ran. 

Preiskava je pokazala, da je dejanje storil 59-letni državljan Italije, je povedal vodja sektorja kriminalistične policije na PU Koper Primož Ogrinc. Izkazalo se je, da se je pokojnik ukvarjal s preprodajo prepovedanih drog. Na kraju so našli več različnih drog, mde drugim tudi približno pol kilograma kokaina. 

Policija je pokojnika pred tem že obravnavala zaradi kaznivih dejanj s tega področja. 

59-letni Italijan naj bi 57-letnemu moškemu dolgoval večji znesek denarja. Med njima je prišlo do spora, v katerem je starejši mlajšega zabodel. Nato je storilec v kuhinji zanetil požar. Ogenj se je razširil, nato pa ugasnil, tako da hiša ni v celoti zgorela. 

Policisti so, kot je povedal Ogrinc, storilca prijeli 20. junija, ko je bil v Sloveniji. Preiskovalna sodnica je storilcu odredila pripor. 

Slovenski policiji je pri preiskavi primera pomagala tudi italijanska policija. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.