Policija: storilec kriv za najmanj štiri vlome v hiše

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Policisti preiskali več vlomov in odvzeli prostost storilcu.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska policija je v začetku tega tedna prostost vzela 54-letnemu moškemu, ki je na območju Ljubljane v zadnjem letu storil najmanj štiri kazniva dejanja vlomov. Po končani kriminalistični preiskavi Policijska uprava Ljubljana poroča, da je vlamljal predvsem v stanovanjske hiše. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor, kriminalistična preiskava pa se nadaljuje zaradi suma izvrševanja še več podobnih dejanj. V preteklosti je bil že obravnavan in tudi obsojen za istovrstna kazniva dejanja.

Policija poroča tudi o vlomih v Mostah, od koder je neznani storilec iz stanovanja odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov. V Domžalah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško gorsko kolo, Scott, srebrne barve in s tem lastnika oškodoval za  okoli 800 evrov. V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v dva sakralna objekta, od koder je neznani storilec odtujil denar, ter povzročil za skupno okoli 600 evrov škode. V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v trgovino in odtujil dlančnik in s tem povzročil za okoli 3.000 evrov materialne škode. V okolici Grosuplja so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili več  kosov električnega orodja. Podjetje je oškodovano za okoli 4.000 evrov.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.