Slovenija
284 ogledov

Policija: storilec kriv za najmanj štiri vlome v hiše

policija Fotografija je simbolična.
Policisti preiskali več vlomov in odvzeli prostost storilcu.

Ljubljanska policija je v začetku tega tedna prostost vzela 54-letnemu moškemu, ki je na območju Ljubljane v zadnjem letu storil najmanj štiri kazniva dejanja vlomov. Po končani kriminalistični preiskavi Policijska uprava Ljubljana poroča, da je vlamljal predvsem v stanovanjske hiše. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor, kriminalistična preiskava pa se nadaljuje zaradi suma izvrševanja še več podobnih dejanj. V preteklosti je bil že obravnavan in tudi obsojen za istovrstna kazniva dejanja.

Policija poroča tudi o vlomih v Mostah, od koder je neznani storilec iz stanovanja odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov. V Domžalah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško gorsko kolo, Scott, srebrne barve in s tem lastnika oškodoval za  okoli 800 evrov. V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v dva sakralna objekta, od koder je neznani storilec odtujil denar, ter povzročil za skupno okoli 600 evrov škode. V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v trgovino in odtujil dlančnik in s tem povzročil za okoli 3.000 evrov materialne škode. V okolici Grosuplja so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili več  kosov električnega orodja. Podjetje je oškodovano za okoli 4.000 evrov.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.