Policija svari pred belimi kamni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britanska policija je posvarila lastnike, da nepridipravi potencialne hiše za vlom označujejo z belimi kamni.
Oglej si celoten članek

V Veliki Britaniji je policija vznemirila lastnike stanovanjskih objektov in avtomobilov z obvestilom, naj bodo pazljivi, če bodo v njihovi bližini opazili bele kamne. V Portisheadu v bližini Bristola so namreč opazili več primerov, ko so bili pred hišo ali ob kolesih avtomobilov postavljeni beli kamni. 

Policija se boji, da so potencialni vlomilci s kamni označili nepremičnine, ki so čez dan ali sicer za daljše obdobje prazne. Pojav so opazili na različnih koncih Portisheada, tudi ob kolesih avtomobilov. Policija je zaradi neobičajnega pojava okrepila svoje patrulje na terenu. 

"Opozorilo ni namenjeno temu, da bi povzročili paniko, ampak je poziv k previdnosti," je za britanske medije povedal Nick Gough s policije v Portisheadu. Prebivalce, ki opazijo bele kamne pred hišo ali ob kolesih svojih avtomobilov, so pozvali, naj jih obvestijo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.