Policija zavrnila govorice o zrežiranih dokazih

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
"Ker se v nekaterih medijih pojavljajo namigi o tem, da naj bi bil dogodek vnaprej pripravljen, želimo jasno izpostaviti, da policija zgolj opravlja svoja zakonska pooblastila in naloge," so sporočili s PU Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnjem obvestilu za javnost, da so policisti na Metelkovi našli 15 steklenic z vnetljivo tekočino in granitne kocke, so se sprožile govorice, da je bil dogodek zrežiran. "Ne vemo, kako so te vrečke prišle v njihove roke in o tem ne bomo špekulirali. Vsem pa nam je jasno, da je oblast, ki je vešča ponarejanja arhivskih papirjev in izgubljanja listov s podpisi, zmožna še marsičesa drugega - tudi ustvarjanja "dokazov," če si jih zaželi,“ so v sporočilu zapisali uporabniki AKC Metelkova Mesto.

Policija se je danes na te navedbe odzvala: "Ker se v nekaterih medijih pojavljajo namigi o tem, da naj bi bil dogodek "vnaprej pripravljen", so na PU Ljubljana poudarili, da policija zgolj opravlja svoja zakonska pooblastila in naloge. V tej luči bodo preverili vse okoliščine primera in na podlagi ugotovitev ustrezno ukrepali.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:03 21. December 2012.

    Metelkova ni zaprto mesto , ampak odprto in v njega lahko prinešel 100kg dinamita , pa noben za to ne …

  • 17:59 21. December 2012.

    Ne šteka k je zaljubljen v Krivonogega pleškota !

  • 15:06 21. December 2012.

    Tako je mirko... in ve se kaj je počel Hitler z marginalnimi skupinami in vaši SDS jurišniki so povsem ISTI... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.