Slovenija
25 ogledov

Policija zavrnila govorice o zrežiranih dokazih

policija stavka Nino Verdnik
"Ker se v nekaterih medijih pojavljajo namigi o tem, da naj bi bil dogodek vnaprej pripravljen, želimo jasno izpostaviti, da policija zgolj opravlja svoja zakonska pooblastila in naloge," so sporočili s PU Ljubljana.

Po včerajšnjem obvestilu za javnost, da so policisti na Metelkovi našli 15 steklenic z vnetljivo tekočino in granitne kocke, so se sprožile govorice, da je bil dogodek zrežiran. "Ne vemo, kako so te vrečke prišle v njihove roke in o tem ne bomo špekulirali. Vsem pa nam je jasno, da je oblast, ki je vešča ponarejanja arhivskih papirjev in izgubljanja listov s podpisi, zmožna še marsičesa drugega - tudi ustvarjanja "dokazov," če si jih zaželi,“ so v sporočilu zapisali uporabniki AKC Metelkova Mesto.

Policija se je danes na te navedbe odzvala: "Ker se v nekaterih medijih pojavljajo namigi o tem, da naj bi bil dogodek "vnaprej pripravljen", so na PU Ljubljana poudarili, da policija zgolj opravlja svoja zakonska pooblastila in naloge. V tej luči bodo preverili vse okoliščine primera in na podlagi ugotovitev ustrezno ukrepali.“

Komentarjev 8
  • Žurnalček 18:03 21.december 2012.

    Metelkova ni zaprto mesto , ampak odprto in v njega lahko prinešel 100kg dinamita , pa noben za to ne bo vedel. Čudi me pa to , da takele majčkene stvari , v steklenicah bi lahko bil tudi pir al ...prikaži več pa scavnica takoj najdejo , nikakor pa še z pomočjo SOVE ne morejo najti miljonov od orožarske kraje stoletja !

  • Žurnalček 17:59 21.december 2012.

    Ne šteka k je zaljubljen v Krivonogega pleškota !

  • KOJAK 15:06 21.december 2012.

    Tako je mirko... in ve se kaj je počel Hitler z marginalnimi skupinami in vaši SDS jurišniki so povsem ISTI... ISTI, štekaš.