Prišel na pomoč, končalo se je s kazensko ovadbo

Foto: Anže Petkovšek Policija Foto: Profimedia bolnišnica dvigalo
V nedeljo dopoldan so bili ptujski policisti obveščeni, da je v ptujski bolnišnici iskal zdravniško pomoč 24-letni moški, ki je imel poškodovani obe nogi in glavo in je trdil da je sam padel, čeprav so poškodbe kazale na to, da je bil udeležen v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Popoldan po operaciji so ga obiskali policisti in se z njim pogovorili, a je vztrajal pri svoji zgodbi, da je padel.

"Policisti mu seveda niso verjeli, zato so pričeli intenzivno policijsko preiskavo," so sporočili in že včeraj ugotovili, kaj se je v resnici zgodilo.

Do "padca" je prišlo v nedeljo, 3. februarja okoli štirih zjutraj na razmočenem, sicer utrjenem delu kmetijske površine v Markovcih.

24-letnik je s svojim osebnim avtomobilom obtičal v blatu in na pomoč poklical svojega 20-letnega sorodnika, da bi ga izvlekel. Ko je pripeljal tja, pa je 20-letnik trčil v 24-letnika, ki je stal ob zadnjem delu svojega vozila. Po trku ga je odpeljal v bolnišnico.

Ne gre za nesrečo

"Ker je do poškodbe prišlo na površini, ki ni namenjena javnemu cestnemu prometu, se dogodek ne šteje za prometno nesrečo," so sporočili policisti. Kljub temu 20-letnika čakajo sankcije, ovadili ga bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja Huda telesna poškodba, zagrožena zaporna kazen je dve leti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:17 8. Februar 2019.

    ne pomagat človeku ampak ga zajebat do amena,to ne moreš verjeti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.