"Policist med delovnim časom k optiku"

Foto: Bralka Žurnala24
Foto: Bralka Žurnala24
"Pošiljam vam fotografijo nepravilnega parkiranja policijskega kombija na kolesarski stezi in pločnika," je sporočila bralka Žurnala24. Policija: zadevo bomo preverili in v primeru ugotovljene krišitve temu ustrezno ukrepali.
Oglej si celoten članek

Bralka, ki nam je fotografijo poslala prek storitve JAZ POROČAM, je policista ujela 26. marca okoli 12.30 na pločniku ob Celovški cesti v Ljubljani v bližini parka Tivoli.

Ob tem je dodala, da je šel policist med delovnim časom k optiku. Ali to drži, smo vprašali tudi na PU Ljubljana, kjer so za zurnal24.si dejali, da bodo zadevo preverili in v primeru ugotovoljene kršitve temu ustrezno ukrepali.

Sama globa za nepravilno parkiranje na pločniku znaša 120 evrov, so še povedali na PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 20:04 11. April 2012.

    Spet en butalc, ki mu je dolgcajt. V naši ulici so zadnjič tud policaji parkirali kombi, ker je eden doma …

  • 16:10 11. April 2012.

    Bralko bi vprašal kolikokrat je imela ta mesec med vožnjo v rokah telefon?

  • 14:47 11. April 2012.

    za nepravilno parkiranje te lahko tudi policija kaznuje :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.