Slovenija /slovenija/jaz-porocam
16 ogledov

"Policist med delovnim časom k optiku"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Niko_K_ 09:13 11.april 2012.

    Če te policaj lahko vestno kaznuje za mobitel v avtu (kar je seveda protizakonito), se od njega tudi pričakuje, da tega ne bo počel (pa sem ravno danes videl enega, ki to počne), če te policaj kaznuje za nepravilno parkiranje, ...prikaži več se tudi od njega pričakuje, da to ne bo počel, če gre k optiku. Jaz ne vem kje je tvoj problem?

  • wolfyy 10:37 11.april 2012.

    ker ga mi plačujemo recimo? pri privatniku ne boš nobene zasebne stvari rihtal med delovnim časom, če bo on tako rekel...še klica ne smeš opravit če ni nujen. in še 1x...policija mora biti zgled ostalim, če on tam parkira to ...prikaži več pomeni da lahko jaz parkiram z avtom direkt za njega? zdi se mi namreč popolnoma logično, potem pa ima na izbiro ali napiše kazen sebi in meni, ali pa nikomur. v LJ so pa napačno parkirani le avti z LJ tablicami, ker ostale spakirajo pajki v roku 15min.

  • Žurnalček 10:36 11.april 2012.

    Če bi vedeli, pa ne veste, je to prekršek za mestne redarje in ne polcijo.

  • Sonček 08:46 11.april 2012.

    Ja in, če je šel med delovnim časom???Kaj pa poslanci, ki v večini svoje osebne stvari opravljajo med delovnim časom?Njih pa nihče ne vidi!!! Pa tako ko nas molzejo!!!

  • wolfyy 14:47 11.april 2012.

    za nepravilno parkiranje te lahko tudi policija kaznuje :)

  • tomi 16:10 11.april 2012.

    Bralko bi vprašal kolikokrat je imela ta mesec med vožnjo v rokah telefon?

  • Fertel 20:04 11.april 2012.

    Spet en butalc, ki mu je dolgcajt. V naši ulici so zadnjič tud policaji parkirali kombi, ker je eden doma razgrajal. Sta se takoj našla dva pametna in s telefonom slikala kot tale v tem primeru. Potem so policaji privlekli ...prikaži več razgrajača v kombi in šli, tadva se pa nista mogla zmenit ali slike nekam pošleta ali ne. Butalcem je pač dolgcajt.

  • graff 09:55 11.april 2012.

    Res ne vem, ali je Žurnal res padel na tako nizkotno raven, da objavlja te fotografije. Drugič policistom svetujem, da eden ostane zraven vozila in vsem slučajno mimoidočim pojasnjuje da je šel kolega k optiku, zakaj niti ni pomembno.Tako naj ...prikaži več ravnajo tudi v primeru vseh nujnih opravil ali intervencij. Biti policist v tako gnili državi ,danes je največja hrabrost kar jo kdo premore.Avtorica tega dreka, pa če bi imela ,,jajca,, bi zadevo še isti dan prijavila na najbližji policijski postaji in to uradno.Osebno pa menim, da je smisle teh packarij čim bolj očrniti našo policijo sploh pred napovedano stavko in v ozadju zna biti bralka, ki verjetno udobno sedi na davkoplačevalskem stolu.

  • Ivan128 10:47 11.april 2012.

    Tale bralka me je zelo razočarala. Sploh ni zadeve dokončala. Sedaj nam bralcem ostaja samo domišljija. Želimo podatke, kaj je ta policist urejeval, a je dobil nova očala, kakšna? Mogoče bi pa bralka morala tudi k optiku in si nabavit ...prikaži več očala, da bi pravilno videla, lahko je odšel v Pekarnico. In Policija: sedaj bodo inšpektorji notranjega nadzora dva meseca ugotavljali in izprašali celotno ulico, kam je odšel policist.Skratka draga bralka: skrajno neresno in nizkotno dejanje. Boljše bi bilo. če bi poslikala kakšne rožice in poslala na Žurnal.

  • Manu 08:58 11.april 2012.

    Jest ne vem, kaj je s temi ljudmi, zakaj ne pride takrat slikat, ko je v Tivoliju kakšna tekma ali koncert, takrat je na tem delu vse zaparkirano, pa to policisti ne kaznujejo.Enostavno take stvari mi grejo že počasi ...prikaži več na živce, kolikokrat v mestu vidim nepravilno parkirane avtomobile, saj to je za Ljubljano skoraj normalno, vozniki se ne zmenijo za oviranje, pa vendar policisti redko katerega kaznujejo..... ne vem a to pa se pozabi!! Mislim, da je teh zgodbic o nepravilnem pakiranju policijskih vozil počasi že dosti, tega ne rabimo.

  • Mahi 09:18 11.april 2012.

    In kaj potem če je šel k optiku. Kaj nekateri res nimate drugega dela, kot da s fotoaparati iščete napake drugih in jih potem objavljate. Še veliko drugih zaposlenih opravi med delovnim časom kakšno osebno stvar in ne vem zakaj ...prikaži več je policist ne bi smel.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:38 11.april 2012.

    Sam se držim nenapisanege pravila,ki pravi takole:ČE NISEM DANES NIČ UREDIL PRIVAT ME ŠIHTOM,ZA TA DAN NIMAM ŠIHTA !Tali pokvarjeni babi,ki je slikala policaja,ki je šel po malico nej pa čim prej zraste 3.joška na čelu in v ...prikaži več stanovanje naj ji vlomijo,policaji bodo pa ta čas na malci in bodo nedosegljivi!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.