Policisti do smrti zbili peško

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijović)
V srbskem mestu Srbobran je 67-letna ženska umrla v nenavadni nesreči, v kateri je vanjo trčilo policijsko vozilo. Policisti so bili sicer za petami motoristu.
Oglej si celoten članek

Po pisanju beograjskih medijev je nesrečna ženska prečkala cesto ravno v trenutku, ko je sprva mimo nje z veliko hitrostjo pripeljal motorist, za njim pa še policijska patrulja.

Po izjavah očividcev se je motociklist še uspešno uspel izogniti peški, medtem ko je policijsko vozilo z nezmanjšano hitrostjo trčilo naravnost vanjo. Zaradi hudih poškodb je bila na mestu mrtva. Da bi bil absurd še večji – tako poročajo tamkajšnji mediji – je 67-letnica mati lokalnega policista iz Srbobrana.

Policijska patrulja je po pisanju portala Blic sicer še iz Vrvasa zasledovala 27-letnega motorista, ki je vozil neregistrirano vozilo, brez potrebno opreme in še prehitro. Kasneje so ga policisti izsledili in privedli pred sodnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.