Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Policisti do smrti zbili peško

(Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
V srbskem mestu Srbobran je 67-letna ženska umrla v nenavadni nesreči, v kateri je vanjo trčilo policijsko vozilo. Policisti so bili sicer za petami motoristu.

Po pisanju beograjskih medijev je nesrečna ženska prečkala cesto ravno v trenutku, ko je sprva mimo nje z veliko hitrostjo pripeljal motorist, za njim pa še policijska patrulja.

Po izjavah očividcev se je motociklist še uspešno uspel izogniti peški, medtem ko je policijsko vozilo z nezmanjšano hitrostjo trčilo naravnost vanjo. Zaradi hudih poškodb je bila na mestu mrtva. Da bi bil absurd še večji – tako poročajo tamkajšnji mediji – je 67-letnica mati lokalnega policista iz Srbobrana.

Policijska patrulja je po pisanju portala Blic sicer še iz Vrvasa zasledovala 27-letnega motorista, ki je vozil neregistrirano vozilo, brez potrebno opreme in še prehitro. Kasneje so ga policisti izsledili in privedli pred sodnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.