Policisti iščejo ta Audi

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Koprski policisti zbirajo obvestila glede avtomobila Audi A6.
Oglej si celoten članek

Informacije o avtomobilu Audi A6, ki je na fotografiji, iščejo v povezavi s ponedeljkovim ropom v hotelskem kompleksu Adria v Ankaranu. Policisti zbirajo dokaze glede osebnega avtomobila znamke Audi A6 Allroad, karavanske izvedbe, sivkaste barve, tujih ali domačih registrskih oznak, ki bi lahko bil povezan s kaznivim dejanjem.

Javnost prosijo, da jo v primeru kakršnih koli koristnih podatkov, ki se nanašajo na omenjeno vozilo in več oseb v dneh pred ali na dan ropa na območju slovenske obale in okolice, obvesti v čim krajšem času.

Koristne podatke lahko posredujejo s klicem na interventno številko policije 113, na najbližji policijski postaji ali anonimno s klicem na 080 1200.

Neznani storilci so v ponedeljek iz hotelskega kompleksa Adria v Ankaranu ukradli večjo vsoto denarja. Storilci naj bi bili oboroženi in zamaskirani. 

Slovenija Ankaran: Roparji odnesli večjo vsoto denarja

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:27 4. Julij 2019.

    ko vas jebe! če kdo kaj ve od javnosti naj prosim nič ne pove Policiji, mi jih plačujemo z davki, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.