Slovenija > Črna kronika
1535 ogledov

Policisti iščejo ta Audi

Audi PU Koper
Koprski policisti zbirajo obvestila glede avtomobila Audi A6.

Informacije o avtomobilu Audi A6, ki je na fotografiji, iščejo v povezavi s ponedeljkovim ropom v hotelskem kompleksu Adria v Ankaranu. Policisti zbirajo dokaze glede osebnega avtomobila znamke Audi A6 Allroad, karavanske izvedbe, sivkaste barve, tujih ali domačih registrskih oznak, ki bi lahko bil povezan s kaznivim dejanjem.

Javnost prosijo, da jo v primeru kakršnih koli koristnih podatkov, ki se nanašajo na omenjeno vozilo in več oseb v dneh pred ali na dan ropa na območju slovenske obale in okolice, obvesti v čim krajšem času.

Koristne podatke lahko posredujejo s klicem na interventno številko policije 113, na najbližji policijski postaji ali anonimno s klicem na 080 1200.

Neznani storilci so v ponedeljek iz hotelskega kompleksa Adria v Ankaranu ukradli večjo vsoto denarja. Storilci naj bi bili oboroženi in zamaskirani. 

Novice: Novi šef NPU dvomi v delo prejšnje oblasti, zato je odredil tole - Policija Slovenija Ankaran: Roparji odnesli večjo vsoto denarja

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kvasetotidogajamona 22:27 04.julij 2019.

    ko vas jebe! če kdo kaj ve od javnosti naj prosim nič ne pove Policiji, mi jih plačujemo z davki, pol pa da še njihovo delo namesto njih opravljamo??? pol pa bojo še hoteli večje plače???