Policisti iščejo tega moškega

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policija prosi moškega s fotografije, da se jim javi.
Oglej si celoten članek

V sklopu preiskave dogodkov, ki so se 5. novembra 2020 odvijali na Trgu republike v Ljubljani in bližnji okolici, policija prosi pomoč pri iskanju moškega z zgornje fotografije. "Za pomoč pri ugotavljanju dejanskega stanja in drugih okoliščin dogodkov, naprošamo moškega na fotografiji, da svoje podatke posreduje policiji, s klicem na telefonsko številko 041 367 463 oziroma po elektronski pošti na naslov protesti.pulj@policija.si," so zapisali na PU Ljubljana.

Moškega na fotografiji so 5. novembra okoli 18. ure na Cankarjevi ulici v Ljubljani posnele varnostne kamere. Na policiji menijo, da bi jim moški lahko nudil koristne podatke, ki so pomembni pri preiskavi kaznivih dejanj in odkrivanju storilcev. 

Ljubljana Nasilni protesti, policija uporabila vodni top. Oglasil se je Janša.

protest Poškodovanih 15 policistov, ena oseba se zdravi v UKC Lj

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:45 6. December 2020.

    EN v tej Državi zrel za v Pole !

  • 12:23 2. December 2020.

    sonči evo pa si se zajebal...😂🤣😂

  • 12:23 2. December 2020.

    škoda da ni bolj ostra slika pa da ga prepoznam..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.