Policisti izsledili povzročitelja nesreče

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Vozilo, ki je bilo včeraj v Ljubljani vpleteno v prometno nesrečo s smrtnim izidom, policisti izsledili.
Oglej si celoten članek

S PU Ljubljana so sporočili, da so danes okoli 14. ure v Ljubljani izsledili osebno vozilo ford focus, ki je bilo včeraj udeleženo v prometni nesreči na Šmartinski cesti v Ljubljani, v kateri je umrl voznik motornega kolesa. "Identificirane so bile tudi osebe, ki so vozilo uporabljale. Preiskava glede okoliščin prometne nesreče se nadaljuje," so še sporočili s policije.

Policija pa še vedno poziva voznika belega kombija, ki ga je voznik focusa prehitel pred prometno nesrečo, naj se zglasi ali pa pokliče postajo prometne policije Ljubljana.

Umrl na kraju

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 18.15. Voznik avtomobila je vozil po ulici Trbeže proti Šmartinski cesti. Med vključevanjem na Šmartinsko je zavijal levo v smeri Ceste v Šmartno in pri tem zaprl pot 52-letnemu vozniku motornega kolesa znamke Yamaha, ki je vozil po Šmartinski cesti iz smeri Ceste v Šmartno.

Voznik motornega kolesa je trčil v levi del osebnega vozila in padel po vozišču. Pri tem se je tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:07 14. September 2013.

    naj povem,da obstaja sum da motorist čelade ni imel na glavi,prav tako pa je dokazano da je prekoračil hitrost.voznik forda …

  • 20:08 9. Julij 2013.

    Največje lape maste tisti kateri si ne upate na motor vsest in ste posranci,potem,bi pa na cesti nekakšnega šerifa igrali,poleg …

  • 20:01 9. Julij 2013.

    Daj bodi ti ta kateri boš to nardil in boš potem ostalim lahko povedal kako je in kaj bo pez... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.