Slovenija /slovenija/crna-kronika
34 ogledov

Policisti izsledili povzročitelja nesreče

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Presvetli 20:08 09.julij 2013.

    Največje lape maste tisti kateri si ne upate na motor vsest in ste posranci,potem,bi pa na cesti nekakšnega šerifa igrali,poleg tega pa imate 2 dni izpit pa mislite,da ste nevem kak šofer!!!

  • Mio Mondo 16:32 09.julij 2013.

    ne dajajte vseh motoristov v en koš! kaj boste vehementno pametni zdej rekli? motorist popolnoma po nedolžnem umrl! KJE STE BUDALE PAMETNE?!???

  • maneken 17:41 09.julij 2013.

    "...ali naj nekoga ven potegnem in ga namlatim kot majmuna in potem pokličem ..."- kaj pa če bo tisti iz avta močnejši od tebe, potem se boš pa potuhnil? Še čivkniti se ne boš upal, da se ne ...prikaži več bo zapeljal za teboj in ti pokazal kakšen pez.. si, kajne?

  • Presvetli 20:01 09.julij 2013.

    Daj bodi ti ta kateri boš to nardil in boš potem ostalim lahko povedal kako je in kaj bo pez... nardil!!

  • Presvetli 16:46 09.julij 2013.

    komentar telebanov bo spet,da je pridivjal,kakor venomer!!! Vsak dan imam telebane kateri mi vzamejo prednost(če je dober dan samo eden na dolžini 13 km),da mi zamenjajo pas z desnega na levega brez smerokaza,športno prehitevanje v cikcaku po dvopasovnici,za mano se ...prikaži več vozi in ker imam zaradi takih telebanov varnostno razdaljo 5 metrov me po desni prehiti in nato zavije predme,ne vem več ali naj nekoga ven potegnem in ga namlatim kot majmuna in potem pokličem policijo in se sam prijavim,samo počasi imam tega sranja dovolj!!Potem pa se najdejo pametnjakoviči kateri mi zaradi vožnje po predpisih strežejo po življenju,če bom vozil prehitro pa bom divjak! u3pm odločite se že enkrat kakšna naj bo vožnja motorista!?

  • tabaluga 11:07 14.september 2013.

    naj povem,da obstaja sum da motorist čelade ni imel na glavi,prav tako pa je dokazano da je prekoračil hitrost.voznik forda je bil v času nesreče trezen.s kraja nesreče pa je odšel zaradi šoka,kar se velikokrat zgodi,saj takrat nisi sposoben razmišljati ...prikaži več in želiš nastalo situacijo skriti pred samim seboj,ker si nočeš priznati da je nekdo mrtev,saj je to zelo travmatična izkušnja,ki jo lahko razume le tisti,ki je to doživel,zato ne obsojajte,ker nikoli ne veste kdaj se lahko to pripeti vam.vem pa,da voznik focusa dogodek zelo močno obžaluje in nikoli več ne bo živel v miru in tega nikoli ne bo prebolel,sam dogodek je zanj najhujša kazen.vedite pa,da je križišče zelo nevarno zaradi slabe preglednosti ter napačne signalizacije,saj je tam znak trikotnik ki ne zapoveduje da se moraš ustaviti,čeprav se je voznik focusa 100% ustavil in preveril ali se lahko varno vključi,ker ne pozna križišča je zaupal ogledalu,za katerega se je izkazalo da ne pokaže niti minimalne varnostne razdalje kot bi mo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.