Policisti pa kar po domače

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 policija, parkiranje
Velikokrat beremo o neprimernem vedenju policistov, nam je pisal bralec Anže. Očitno tudi to ne pomaga, da bi sami začeli bolj dosledno spoštovati pravila, ki naj bi sicer veljala za vse.
Oglej si celoten članek

"Velikokrat beremo o neprimernem vedenju policistov, vidimo, kako kršijo zakone, ki veljajo tudi za njih," nam je pisal bralec Anže in priložil fotografije, s katerih so kršitve dobro razvidne.

Fotografije, ki nam jih je poslal bralec, si lahko ogledate v galeriji.

"Na prvi fotografiji je dobro razvidno, da so policisti parkirali svoje vozilo brez vseh štirih smernikov ali opozorilnih luči med obema prometnima znakoma na neoznačenem parkirnem mestu, tako rekoč en meter od prehoda za pešce. Nobenega policista ni bilo v bližini parkiranega avtomobila. Na fotografijah z ulice Friškovec je prav tako dobro razvidno, da je avtomobil parkiran na neoznačenem parkirnem mestu približno dva metra od križišča na talnem znaku cona 30," še pravi Anže in dodaja, da sta policista med tem časom izvajala kontrolo na Njegoševi cesti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.