Slovenija
33 ogledov

Policisti pa kar po domače

1/7
Žurnal24 main
Velikokrat beremo o neprimernem vedenju policistov, nam je pisal bralec Anže. Očitno tudi to ne pomaga, da bi sami začeli bolj dosledno spoštovati pravila, ki naj bi sicer veljala za vse.

"Velikokrat beremo o neprimernem vedenju policistov, vidimo, kako kršijo zakone, ki veljajo tudi za njih," nam je pisal bralec Anže in priložil fotografije, s katerih so kršitve dobro razvidne.

Fotografije, ki nam jih je poslal bralec, si lahko ogledate v galeriji.

"Na prvi fotografiji je dobro razvidno, da so policisti parkirali svoje vozilo brez vseh štirih smernikov ali opozorilnih luči med obema prometnima znakoma na neoznačenem parkirnem mestu, tako rekoč en meter od prehoda za pešce. Nobenega policista ni bilo v bližini parkiranega avtomobila. Na fotografijah z ulice Friškovec je prav tako dobro razvidno, da je avtomobil parkiran na neoznačenem parkirnem mestu približno dva metra od križišča na talnem znaku cona 30," še pravi Anže in dodaja, da sta policista med tem časom izvajala kontrolo na Njegoševi cesti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.