Policisti po Kranju lovili pijanega voznika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti so ponoči dvakrat ustavljali isto vozilo, pri čemer se je drugo ustavljanje spremenilo v divje zasledovanje po ulicah Kranja.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so ponoči zaradi vožnje pod vplivom alkohola dvakrat ustavljali isto vozilo. 

Ko so vozilo ustavili prvič, so obravnavali voznika, ki je vozil z 0,38 mg/l alkohola v krvi. Nadaljno vožnjo so mu prepovedali, mu odvzeli vozniško dovoljenje in ga opozorili, naj ne vozi več. Ker je bil pod očitnim vplivom alkohola tudi potnik v vozilu, so na prepoved vožnje pod vplivom alkohola opozorili tudi njega. 

Slednji pa policijskega opozorila ni upošteval in se je nekaj minut po policijskem postopku usedel za volan in odpeljal. Policisti so to opazili in se odpeljali za njim. Šele po več kilometrih divjanja po Kranju, jim je uspelo ustaviti voznika. 

Poleg vožnje pod vplivom alkohola je drugi voznik storil še več drugih prometnih prekrškov, zaradi katerih bo obravnavan na okrajnem sodišču. V postopku je kršil tudi javni red in mir, zaradi česar je bil pridržan. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.