Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Policisti po Kranju lovili pijanega voznika

Slika je simbolična. (Foto: ) Žurnal24 main
Policisti so ponoči dvakrat ustavljali isto vozilo, pri čemer se je drugo ustavljanje spremenilo v divje zasledovanje po ulicah Kranja.

Kranjski policisti so ponoči zaradi vožnje pod vplivom alkohola dvakrat ustavljali isto vozilo. 

Ko so vozilo ustavili prvič, so obravnavali voznika, ki je vozil z 0,38 mg/l alkohola v krvi. Nadaljno vožnjo so mu prepovedali, mu odvzeli vozniško dovoljenje in ga opozorili, naj ne vozi več. Ker je bil pod očitnim vplivom alkohola tudi potnik v vozilu, so na prepoved vožnje pod vplivom alkohola opozorili tudi njega. 

Slednji pa policijskega opozorila ni upošteval in se je nekaj minut po policijskem postopku usedel za volan in odpeljal. Policisti so to opazili in se odpeljali za njim. Šele po več kilometrih divjanja po Kranju, jim je uspelo ustaviti voznika. 

Poleg vožnje pod vplivom alkohola je drugi voznik storil še več drugih prometnih prekrškov, zaradi katerih bo obravnavan na okrajnem sodišču. V postopku je kršil tudi javni red in mir, zaradi česar je bil pridržan. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.