Policisti prijeli goljufa, iščejo njegove žrtve

Foto: J. Z.
Foto: J. Z.
Policisti so prijeli 44-letnega Italijana, ki je ogoljufal več Slovencev. Če ste bili žrtev podobne goljufije, to čim prej prijavite.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so v zadnjih dneh obravnavali več kaznivih dejanj goljufij lažnega prikazovanja prometne nesreče. S pomočjo informacij občanov so prijeli 44-letnega Italijana iz Neaplja. 

Moški se je po naših cestah vozil z vozilom Audi A3, temno modre barve, nemških registrskih številk. Naključnim ljudem je lažno prikazoval, da so s premikom svojega vozila poškodovali njegovo vzvratno ogledalo. Moški v nobenem od obravnavanih primerov ni želel obveščanja policije. Vztrajal je, da žrtev škodo poravna na kraju, in sicer v znesku med 100 in 150 evrov. 

Policisti vsem, ki so bili žrtev podobne goljufije, svetujejo, da to čim prej prijavijo na številko 113 ali na najbližji policijski enoti. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:55 10. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • 20:01 9. Junij 2020.

    Naključnim ljudem je lažno prikazoval, da so s premikom svojega vozila poškodovali njegovo vzvratno ogledalo. In folk je to verjel? …

  • ode
    19:44 9. Junij 2020.

    Kdaj bodo prijeli goljufe in njihove pomagače, ki iščejo svoje žrtve na tem portalu v rubriki "Več s spleta". Glej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.