Slovenija > Črna kronika
4117 ogledov

Policisti prijeli goljufa, iščejo njegove žrtve

parkirišče P+R Dolgi most J. Z.
Policisti so prijeli 44-letnega Italijana, ki je ogoljufal več Slovencev. Če ste bili žrtev podobne goljufije, to čim prej prijavite.

Koprski policisti so v zadnjih dneh obravnavali več kaznivih dejanj goljufij lažnega prikazovanja prometne nesreče. S pomočjo informacij občanov so prijeli 44-letnega Italijana iz Neaplja. 

Moški se je po naših cestah vozil z vozilom Audi A3, temno modre barve, nemških registrskih številk. Naključnim ljudem je lažno prikazoval, da so s premikom svojega vozila poškodovali njegovo vzvratno ogledalo. Moški v nobenem od obravnavanih primerov ni želel obveščanja policije. Vztrajal je, da žrtev škodo poravna na kraju, in sicer v znesku med 100 in 150 evrov. 

Policisti vsem, ki so bili žrtev podobne goljufije, svetujejo, da to čim prej prijavijo na številko 113 ali na najbližji policijski enoti. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • Avatar Mendizella
    Mendizella 00:55 10.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • Avatar ovca
    ovca 20:01 09.junij 2020.

    Naključnim ljudem je lažno prikazoval, da so s premikom svojega vozila poškodovali njegovo vzvratno ogledalo. In folk je to verjel? Haaaalllloooo,kako bi to sploh bilo mozno? Adijo pamet 😄

  • ode 19:44 09.junij 2020.

    Kdaj bodo prijeli goljufe in njihove pomagače, ki iščejo svoje žrtve na tem portalu v rubriki "Več s spleta". Glej desno, ob članku.