Policisti pustili Jaycee na cedilu

Foto: Žurnal24 garido_dugard
Poročilo o ugrabitvi Jaycee Dugard razkriva, da bi jo lahko našli že veliko prej, če bi nadzorniki njenega ugrabitelja dosledno opravljali svoje delo.
Oglej si celoten članek

Jaycee Dugard je leta 1991 ugrabil Philip Garrido, v ujetništvu jo je zadrževal 18 let in v tem času z njo spočel dva otroka. Garrido je bil že pred tem obsojen na 11 let zaporne kazni zaradi posilstva in bil pogojno na prostosti.

Njegov nadzornik svojih nalog ni opravljal, kot bi moral, zato so zamudili veliko priložnosti, ob katerih bi lahko našli Jaycee.

Tako pristojni niso raziskali, kdo je neznano 12-letno dekle, ki so ga opazili med obiskom Garrida, niso opravili razgovorov s sosedi in lokalnimi agencijami, prav tako niso preiskali številnih Garridovih kršitev pogojne kazni.

Dugardovo so našli v kolibi za hišo, kjer je živel Garrido s svojo ženo Nancy. Obtožena sta ugrabitve in posilstva, oba sta se izrekla za nedolžna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.