Policisti razrešili nenavaden rop, ki se je zgodil 9. maja

Foto: Profimedia lisice pripor aretacija
Domnevnega roparja so prijeli v centru Ljubljane.
Oglej si celoten članek

"Dne 9. 5. 2019, okoli 12.50 ure smo bili obveščeni, da je neznani storilec na območju Njiverc, UE Ptuj, povzročil prometni nesrečo in potem izvršil še rop. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik kolesa trčil v kolesarko, ki je zaradi tega padla po vozišču. Pri tem ji je iz košare med drugim padla denarnica z dokumenti, ki jo je oškodovanka pobrala. Pri tem pa ji je storilec na silo ukradel denarnico in se s kolesom odpeljal v smeri Kidričevega," so nam z mariborske policijske uprave spomnili na rop, ki so ga zdaj raziskali.

Ptujski policisti so v kriminalistični preiskavi ugotovili, da je storitve ropa, v katerem je bila kolesarka oškodovana za 140 evrov, utemeljeno osumljen 33-letni Rušan.

V sredo zgodaj zjutraj so ga na podlagi razpisa iskanja prijeli in pridržali policisti policijske postaje Ljubljana Center ter ga izročili ptujskim policistom, dežurni preiskovalni sodnik na Ptuju pa je zanj odredil pripor.

Policisti sumijo, da je osumljenec izvršil še več kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete, zato s kriminalistično preiskavo nadaljujejo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.