Policisti so proti ubežniku na avtocesti morali uporabiti stinger

Foto: sobotainfo.com Stinger
Na avtocesti, v bližini izvoza Celje center, so policisti uporabili sredstvo za prisilno ustavljanje prevoznih sredstev, tako imenovani "stinger".
Oglej si celoten članek

"Danes, okoli 13. ure, so nas iz Operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor obvestili, da so njihovi policisti na avtocesti poskušali pravilno ustaviti voznika osebnega vozila, ki na znake policije ni ustavil, pač pa je z neprilagojeno hitrostjo vozil naprej v smeri proti Celju," so sporočili s celjske policijske uprave. 

Bežal je še s preluknjanimi pnevmatikami

"Policisti postaje prometne policije Celje in Policijske postaje Celje so na avtocesti v bližini izvoza Celje Center uporabili sredstvo za prisilno ustavljanje prevoznih sredstev, tako imenovani "stinger", ki ga je voznik prevozil in s praznimi pnevmatikami nadaljeval proti avtocestnemu počivališču Lopata, kjer so ga policisti ustavili," so sporočili. 

Ugotovili so, da je bil ubežnik 40-letni voznik iz območja Maribora, sicer večkratni kršitelj cestnoprometnih predpisov. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, zato so mu avtomobil zasegli. 

Je tudi vas ogrožal zeleni berlingo?

Mariborski policisti iščejo vse, ki jih je voznik zelenega berlinga ogrožal danes med 12.52 uro in 13.16 uro med počivališčem Maribor - center in počivališčem Lopata (Celje). Vse udeležence cestnega prometa, ki so zaradi vožnje voznika bili ogroženi, prosijo, da se zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 oziroma 113.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    16:01 10. December 2017.

    Verjetno nima smisla niti napisat kako bi trajno rešili problem takih ali vsaj večine. Ko en mesec ne bi uspel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.