Policisti zasegli več različnih drog

Foto: PU Maribor konoplja droge marihuana Foto: PU Maribor konoplja droge marihuana Foto: PU Maribor konoplja droge marihuana
Mariborski policisti so med hišnima preiskavama zasegli 147 sadik konoplje, 200 g amfetamina in kokaina, 20g hašiša, ter 52 tabletk Ecsatsyja.
Oglej si celoten članek

Policisti so opravili hišno preiskavo v stanovanju v Miklavžu na Dravskem polju, kjer so zasegli 147 posajenih sadik konoplje, 8 reflektorjev, dva ventilatorja in ostale pripomočke za gojenje konoplje. Kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog je osumljen 52-letni moški, kateremu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje.

Sinoči pa so v drugi hišni preiskavi 22-letnega osumljenca zasegli 200 g bele praškaste snovi (amfetamina in kokain), 700 gramov zelenih rastlinskih delcev (konoplje), 20 g rjave grude (hašiša), 52 tabletk Ecsatsyja, 2 elektronski tehtnici in 530 evrov. Skupna vrednost zaseženih prepovedanih drog znaša približno 15.000 evrov.

Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih materialnih dokazov bo osumljeni priveden k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.