Slovenija
29 ogledov

Policisti zasegli več različnih drog

konoplja droge marihuana
1/3
PU Maribor
Mariborski policisti so med hišnima preiskavama zasegli 147 sadik konoplje, 200 g amfetamina in kokaina, 20g hašiša, ter 52 tabletk Ecsatsyja.

Policisti so opravili hišno preiskavo v stanovanju v Miklavžu na Dravskem polju, kjer so zasegli 147 posajenih sadik konoplje, 8 reflektorjev, dva ventilatorja in ostale pripomočke za gojenje konoplje. Kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog je osumljen 52-letni moški, kateremu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje.

Sinoči pa so v drugi hišni preiskavi 22-letnega osumljenca zasegli 200 g bele praškaste snovi (amfetamina in kokain), 700 gramov zelenih rastlinskih delcev (konoplje), 20 g rjave grude (hašiša), 52 tabletk Ecsatsyja, 2 elektronski tehtnici in 530 evrov. Skupna vrednost zaseženih prepovedanih drog znaša približno 15.000 evrov.

Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih materialnih dokazov bo osumljeni priveden k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.