Policistom so se izmaknili

Foto: Žurnal24
V Pomurju so včeraj tujcu zasegli gumijevko, neznanci pa so izvršili več vlomov in tatvin. Danes vas bo radar pričakal na območju Policijske postaje Gornja Radgona.
Oglej si celoten članek

Policisti s Policijske uprave (PU) Murska Sobota so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali z gmotno škodo, in štiri kazniva dejanja. Poleg tega so tujcu zasegli gumijevko.

Policistom so se izmaknili
Ostaja jim tudi nekaj nerazrešenih primerov: v Gornji Radgoni je denimo neznanec vlomil v cerkev, kjer pa ni ničesar ukradel; v Razkrižju je neznanec poškodoval kip, v Grabonošu je še ena neznana oseba na gradbišču vlomila v kontejner in ukradla geodetsko opremo, v enem izmed gostinskih lokalov v Gornji Radgoni pa je prav tako neznanec moškemu ukradel 200 evrov.

Radar v Gornji Radgoni
Danes bodo policisti na območju Policijske postaje Gornja Radgona opravljali meritve hitrosti z radarjem. Kot še na PU Murska Sobota dodajajo v sporočilu za javnost, se je začela preventivna akcija za večjo varnost pešcev Bodi previden. Glavna cilja akcije, ki bo potekala do konca januarja, sta zmanjšati število prometnih nesreč z udeležbo pešcev in njihovih posledic ter povečati uporabo odsevnih teles.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.