Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Policistom so se izmaknili

Žurnal24 main
V Pomurju so včeraj tujcu zasegli gumijevko, neznanci pa so izvršili več vlomov in tatvin. Danes vas bo radar pričakal na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Policisti s Policijske uprave (PU) Murska Sobota so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali z gmotno škodo, in štiri kazniva dejanja. Poleg tega so tujcu zasegli gumijevko.

Policistom so se izmaknili
Ostaja jim tudi nekaj nerazrešenih primerov: v Gornji Radgoni je denimo neznanec vlomil v cerkev, kjer pa ni ničesar ukradel; v Razkrižju je neznanec poškodoval kip, v Grabonošu je še ena neznana oseba na gradbišču vlomila v kontejner in ukradla geodetsko opremo, v enem izmed gostinskih lokalov v Gornji Radgoni pa je prav tako neznanec moškemu ukradel 200 evrov.

Radar v Gornji Radgoni
Danes bodo policisti na območju Policijske postaje Gornja Radgona opravljali meritve hitrosti z radarjem. Kot še na PU Murska Sobota dodajajo v sporočilu za javnost, se je začela preventivna akcija za večjo varnost pešcev Bodi previden. Glavna cilja akcije, ki bo potekala do konca januarja, sta zmanjšati število prometnih nesreč z udeležbo pešcev in njihovih posledic ter povečati uporabo odsevnih teles.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.