Polzelan s pajdašema vlamljal in kradel

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na širšem območju Žalca preiskanih več kaznivih dejanj velikih tatvin. 26-letnemu osumljencu pomagala še dva pajdaša.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Žalec so v zadnjem obdobju, na širšem območju Žalca, obravnavali več kaznivih dejanj velikih tatvin. Konec preteklega tedna so odvzeli prostost 26-letnemu moškemu, doma iz okolice Polzele, ki ga sumijo storitve več velikih tatvin. Preiskovalni sodnik je zanj po zaslišanju odredil pripor.

"Osumljeni 26-letnik je osumljen storitve najmanj osmih velikih in ene tatvine. Med drugim je vlomil v štiri objekte in ukradel kolo z motorjem, več prenosnih telefonov, cigaret, pijač, tehničnih predmetov in gotovine. Več ukradenih predmetov so mu policisti zasegli," poroča Milena Trbulin, tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje. So pa policisti med zbiranjem obvestil ugotovili, da sta mu pri tem pomagala še dva pajdaša, 37-letni Žalčan in 25-letni Libojčan.

Skupaj imajo na vesti najmanj šest vlomov v stanovanjske hiše in druge objekte na območju Prebolda in Polzele, od koder so večinoma odnašali zlatnino, televizije, kosilnice in denar, ukradli pa so tudi pištolo. S tatvinami so oškodovancem povzročili za okoli 6.500 evrov škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.