Pomagajte, še vedno pogrešajo Karin

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Policisti PU Nova Gorica nadaljujejo z iskanjem pogrešane 25-letne Karin Furlan.
Oglej si celoten članek

Karin Furlan iz Nove Gorice so nazadnje opazili 11. decembra okoli 14. ure v njenem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. "Kljub številnim izvedenim aktivnostim pogrešana 25-letnica doslej še ni bila najdena," pravijo na PU Nova Gorica.

Pogrešana Karin je visoka okoli 175 cm, ima temne oči in temnorjave daljše lase. Nazadnje je bila oblečena v črno majico, nosila je turkizno zeleno srednje dolgo krilo, obute je imela črne čevlje.

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani Karin Furlan oz. imeli o njej koristne informacije, prosi, da jih obvestijo. Informacije lahko sporočijo na PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.