Slovenija > Črna kronika
2084 ogledov

Pomagajte, še vedno pogrešajo Karin

pogrešana oseba PU Nova Gorica
Policisti PU Nova Gorica nadaljujejo z iskanjem pogrešane 25-letne Karin Furlan.

Karin Furlan iz Nove Gorice so nazadnje opazili 11. decembra okoli 14. ure v njenem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. "Kljub številnim izvedenim aktivnostim pogrešana 25-letnica doslej še ni bila najdena," pravijo na PU Nova Gorica.

Pogrešana Karin je visoka okoli 175 cm, ima temne oči in temnorjave daljše lase. Nazadnje je bila oblečena v črno majico, nosila je turkizno zeleno srednje dolgo krilo, obute je imela črne čevlje.

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani Karin Furlan oz. imeli o njej koristne informacije, prosi, da jih obvestijo. Informacije lahko sporočijo na PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.