Pomagali gasiti, v njihova vozila je trčil drug voznik

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Dvojna nesreča v Blagovici.
Oglej si celoten članek

Okoli 15. ure je v križišču izvoza z avtoceste v Blagovici v smeri Celja in regionalne ceste Ljubljana-Celje zagorelo vozilo. Gasiti so ga začeli mimovozeči vozniki, v njihova ustavljena vozila pa je nato trčil avtomobil. Pri tem se je poškodovala tudi ena oseba, ki so jo na kraju nesreče oskrbeli domžalski reševalci.

Kot še poroča spletna stran uprave za zaščito in reševanje, so posredovali tudi blagoviški in domžalski gasilci. Zavarovali so kraj požara in nesreče, požar pogasili, odklopili akumulatorje na treh vozilih in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine.

Zaradi nesreče sta bila regionalna cesta in izvoz z avtoceste v Blagovici v smeri Celje nekaj časa zaprta za ves promet.

Gasili Zagorelo pri polnjenju telefona v vozilu, požar pogasili gasilci

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:45 16. Junij 2020.

    Prvič pa bi skoraj zagorel nov Mini , ker kljukec v NM ni zategnil objemko na gumijasti cevi bencina , …

  • 10:40 16. Junij 2020.

    Zakaj avti zagorijo? Največkrat zaradi stika žic - in + in to ne v kurčlus, ampak samo pregrevanje žic. Jaz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.