Pomoč za Slovence v stiski

Foto: Žurnal24 Trio Eroika tudi na svoji spletni strani ne skriva, da vsi člani zasedbe s ponos
Nacionalka bo denar za brezposelne zbirala z dobrodelnim koncertom.
Oglej si celoten članek

Televizija Slovenija bo v sklopu akcij Stopimo skupaj svoj sredin program ob 20. uri namenila brezposelnim.

 

Denar bodo med oddajo, ki bo potekala na prvem programu, zbirali prek telefonske številke 01/472 00 11, donacije pa bodo možne tudi ob ponovitvi.

 

S solidarnostjo do sreče

Že pete tovrstne akcije se bodo udeležili tudi slovenski glasbeniki, med njimi Elda Viler, Čuki, Oto Pestner, Vlado Kreslin, Eroika, Adi Smolar, Orleki, Helena Blagne s tenorji in mnogi drugi.

 

Studijsko prireditev bosta vodila Slavko Bobovnik in Bernarda Žarn, ki bosta goste v oddaji povezovala z reportažami in vklopi v živo iz Pomurja.

 

Žarnova je že znan obraz razvedrilnih oddaj, Bobovnik, ki ga kot voditelja takšnih prireditev nismo vajeni, pa je dobrodelno razmišljal že vnaprej – na torkovi seji programskega sveta RTV Slovenija je namreč predlagal, naj se v dobrobit brezposelnih vsi člani sveta odpovedo 20 evrom sejnine.

 

Z oddajama zbrani denar se bo med brezposelne po Sloveniji razdeljeval prek dobrodelnih organizacij Rdeči križ Slovenije in Slovenska Karitas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.