Slovenija
26 ogledov

Pomoč za Slovence v stiski

Trio Eroika tudi na svoji spletni strani ne skriva, da vsi člani zasedbe s ponos Žurnal24 main
Nacionalka bo denar za brezposelne zbirala z dobrodelnim koncertom.

Televizija Slovenija bo v sklopu akcij Stopimo skupaj svoj sredin program ob 20. uri namenila brezposelnim.

 

Denar bodo med oddajo, ki bo potekala na prvem programu, zbirali prek telefonske številke 01/472 00 11, donacije pa bodo možne tudi ob ponovitvi.

 

S solidarnostjo do sreče

Že pete tovrstne akcije se bodo udeležili tudi slovenski glasbeniki, med njimi Elda Viler, Čuki, Oto Pestner, Vlado Kreslin, Eroika, Adi Smolar, Orleki, Helena Blagne s tenorji in mnogi drugi.

 

Studijsko prireditev bosta vodila Slavko Bobovnik in Bernarda Žarn, ki bosta goste v oddaji povezovala z reportažami in vklopi v živo iz Pomurja.

 

Žarnova je že znan obraz razvedrilnih oddaj, Bobovnik, ki ga kot voditelja takšnih prireditev nismo vajeni, pa je dobrodelno razmišljal že vnaprej – na torkovi seji programskega sveta RTV Slovenija je namreč predlagal, naj se v dobrobit brezposelnih vsi člani sveta odpovedo 20 evrom sejnine.

 

Z oddajama zbrani denar se bo med brezposelne po Sloveniji razdeljeval prek dobrodelnih organizacij Rdeči križ Slovenije in Slovenska Karitas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.