Ponekod je poledica

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Bralec Žurnala24)
Pazljivo na cestah, ponekod je poledica. Pred nami so topli in deževni dnevi.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zaradi poledice na cesti Predel–Bovec obvezna uporaba verig za vsa vozila; na cesti Kobarid–Bovec je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike; oviran promet na cestah v okolici Kobarida in Bovca.

Ponekod na Gorenjskem so se temperature gibale okrog ničle in poleg tega je ponekod deževalo. V naslednjih dneh verjetno podobnih težav ne bo, ker bodo temperature nad ničlo.

Več informacij preberite na portalu vreme.net.

Danes in jutri bo sicer v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem v jugozahodni in ponekod v osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo, navajajo na Agenciji RS za okolje.

Toplo in deževno bo
Zjutraj so nas sicer presenetile visoke temperature za ta čas: v večjem delu države je bilo namreč od 0 do 6 stopinj Celzija, najvišje dnevne temperature pa bodo od 4 do 11 stopinj. Jutri bo še topleje. V nedeljo bo v severovzhodni Sloveniji pretežno jasno, drugod oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo ali rosilo.

Kislo vreme se bo nadaljevalo še na začetku drugega tedna: v ponedeljek bo večinoma oblačno, delno jasno bo le na vzhodu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.