Slovenija
13 ogledov

Ponekod je poledica

Fotografija je simbolična. (Foto: Bralec Žurnala24) Žurnal24 main
Pazljivo na cestah, ponekod je poledica. Pred nami so topli in deževni dnevi.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zaradi poledice na cesti Predel–Bovec obvezna uporaba verig za vsa vozila; na cesti Kobarid–Bovec je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike; oviran promet na cestah v okolici Kobarida in Bovca.

Ponekod na Gorenjskem so se temperature gibale okrog ničle in poleg tega je ponekod deževalo. V naslednjih dneh verjetno podobnih težav ne bo, ker bodo temperature nad ničlo.

Več informacij preberite na portalu vreme.net.

Danes in jutri bo sicer v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem v jugozahodni in ponekod v osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo, navajajo na Agenciji RS za okolje.

Toplo in deževno bo
Zjutraj so nas sicer presenetile visoke temperature za ta čas: v večjem delu države je bilo namreč od 0 do 6 stopinj Celzija, najvišje dnevne temperature pa bodo od 4 do 11 stopinj. Jutri bo še topleje. V nedeljo bo v severovzhodni Sloveniji pretežno jasno, drugod oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo ali rosilo.

Kislo vreme se bo nadaljevalo še na začetku drugega tedna: v ponedeljek bo večinoma oblačno, delno jasno bo le na vzhodu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.