Ponekod po državi sneži

Foto: Žurnal24 Sneg Foto: Žurnal24 Sneg Foto: Žurnal24 Sneg
Ponekod, predvsem v notranjosti Slovenije, rahlo sneži. V soboto bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine. Predvsem ponekod na Notranjskem in Dolenjskem je možna poledica.
Oglej si celoten članek

V notranjosti bo naletaval rahel sneg. Burja na Primorskem bo oslabela. Najvišje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. Zaradi nizkih temperatur na posameznih odsekih cest obstaja možnost poledice.

Na regionalni cesti Ajdovščina-Col-Črni Vrh-Godovič in na regionalni cesti Kobarid-Bovec je promet prepovedan za za priklopnike in polpriklopnike, zaradi snega na vozišču. Prelaz Jezersko je prevozen z verigami. Prelaz Vršič je prevozen samo za osebna vozila z verigami.

Nedelja

V nedeljo bo pretežno oblačno. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, ob morju okoli 5, najvišje dnevne od 0 do 5, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Obeti

V ponedeljek bo večinoma oblačno, popoldne in zvečer se bo deloma jasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V torek bo sončno, sprva bo po nekaterih nižinah lahko megla.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.