Slovenija
61 ogledov

Ponekod po državi sneži

Sneg
1/3
Žurnal24 main
Ponekod, predvsem v notranjosti Slovenije, rahlo sneži. V soboto bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine. Predvsem ponekod na Notranjskem in Dolenjskem je možna poledica.

V notranjosti bo naletaval rahel sneg. Burja na Primorskem bo oslabela. Najvišje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. Zaradi nizkih temperatur na posameznih odsekih cest obstaja možnost poledice.

Na regionalni cesti Ajdovščina-Col-Črni Vrh-Godovič in na regionalni cesti Kobarid-Bovec je promet prepovedan za za priklopnike in polpriklopnike, zaradi snega na vozišču. Prelaz Jezersko je prevozen z verigami. Prelaz Vršič je prevozen samo za osebna vozila z verigami.

Nedelja

V nedeljo bo pretežno oblačno. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, ob morju okoli 5, najvišje dnevne od 0 do 5, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Obeti

V ponedeljek bo večinoma oblačno, popoldne in zvečer se bo deloma jasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V torek bo sončno, sprva bo po nekaterih nižinah lahko megla.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.