Ponosni na mlade raziskovalce

Foto: Žurnal24 Mestna občina Celje mladim raziskovalcem ob zaključku raziskovalnega dela vsako
Zaključek. Kar 238 mladih raziskovalcev iz celjskih šol je izdelalo 109 raziskovalnih nalog.
Oglej si celoten članek

Celje. V narodnem domu so na sklepni prireditvi podelili priznanja mladim raziskovalcem iz vseh celjskih osnovnih in srednjih šol. “S tem smo zaključili že 33. leto mladinskega raziskovalnega dela in na te mlade raziskovalce smo zelo ponosni,” je na sklepni slovesnosti poudaril Stane Rozman, pooblaščenec župana Bojana Šrota, ki je mlade raziskovalce pozdravil v imenu Mestne občine Celje (MOC).

V tem šolskem letu so mladi izdelali kar 109 raziskovalnih nalog, vseh, ki so bili vključeni v njihovo izdelavo, pa je bilo kar 238. “Pri raziskovalnem delu je sodelovalo 131 osnovnošolcev, ki so ob pomoči 49 mentorjev izdelali 52 raziskovalnih nalog, in 107 srednješolcev, ki so pripravili 57 raziskovalnih nalog, pri tem pa jim je pomagalo 41 mentorjev. Naloge je ocenjevalo 93 strokovnjakov. Pri izvedbi nalog pa je imelo pomembno nalogo tudi 23 koordinatorjev in devet članov komisije Mladi za Celje,” je povedala Alja Tihle, predstavnica za stike z javnostmi MOC, in dodala, da je poleg mladih v raziskovalno dejavnost vključenih tudi veliko strokovnjakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.