Pony se vrača!

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
V Velenju so danes predstavili nov, boljši, sodobnejši in privlačnejši Pony.
Oglej si celoten članek

Po več letih od prenehanja proizvodnje legendarnih koles Pony se ta kolesa, ki so navduševala množice, vračajo. Za novo generacijo Ponyjev skrbi podjetje GOR Kolesa, čigar lastnika sta družbi BTC d.d. in Gorenje d.d., ki je blagovno znamko tudi kupilo.
 
Kolesa bodo sestavljali v Velenju, težko pričakovane retro lepotce pa so javnosti prvič pokazali na posebni predstavitvi v proizvodnih prostorih v Velenju. Čeprav Ponyji ostajajo prepoznavni, gre za sodobnejša in privlačnejša kolesa s še bolj izpiljeno ergonomijo ter vrhunskimi materiali. Poudarek pri izdelavi novih koles Rog, ki bodo na ulice zapeljali spomladi, je predvsem na kakovosti in odličnem dizajnu.

Foto: Žiga Intihar Pony
 
Nova kolesa Pony so v predprodaji že na voljo  na spletni strani www.rogbikes.com, na voljo je kar 28 različic. Za prvih 500 koles velja posebna ponudba, saj bodo kupci oštevilčeno kolo unikatne serije s sedežem Brooks. Predprodaja bo potekala do pomladi, ko bo podjetje odprlo tudi posebno trgovino v Ljubljani, v kateri bodo lahko ljubitelji Rogovih koles ta tudi preizkusili.
 
Prvi Pony iz aluminija še nikoli ni imel toliko prestav – na izbiro je namreč fiksno prestavno razmerje, tri ali pet prestav. Pony se lahko pohvali tudi z veliko izbiro modelov in barvnih kombinacij, ima izboljšane vozne lastnosti, glede na višino in težo pa je prilagojen uporabnikom različnih postav, tudi mlajšim, saj so nastavljive celo ročke za zavoro.

Foto: Žiga Intihar Pony

Za novega Ponyja boste - odvisno od opreme in izvedbe - plačali 329, 429 ali 789 evrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 07:03 15. December 2016.

    Verjetno ne bodo imela plastične čeljusti zavor, kakot tudi ne pedale brez ležajev , kakor jih imajo tista za 100€ …

  • 06:56 15. December 2016.

    Ocena tegale belega predstavljenega kolesa je pa - to je kolo za otroke , ne pa za odrasle .

  • 06:51 15. December 2016.

    Če boste delali Pony 1 se pravi tistega ki ima prtljažnik izveden že v obliki okvirja -na sliki zelen in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.